Wij hebben de grootste collectie teak tuinmeubelen van Nederland!
Garden Teak BBQ bijzettafel Luxe
Garden Teak BBQ bijzettafel Luxe

BBQ bijzettafel Luxe

€449,00 €149,00

Incl. btw
Niet op voorraad

Dit is grote broer van de BBQ bijzettafel en heeft nog meer te bieden! Met een royaal opklapbaar dienblad, lade's en flessenhouder. Nog meer luxe in uw eigen tuin!

Bekijk alle varianten
Merk: Garden Teak
Levertijd: Leverbaar +/- 7 tot 10 werkdagen
Verzending: Gratis

Teak BBQ bijzettafel luxe - Resort style in uw tuin

 

De tafel heeft mooie lade's, een mooie uitklapbaar dienblad en flessenhouders en nog meer ruimte om uw hele catering uit te voeren. U zult uw gasten vast vaak horen zeggen 'dat is pas service!'

 

Producteigenschappen van de teak bijzettafel

 Deze tafel is gemaakt van a-kwaliteit teakhout, volledig vervaardigd uit plantages die worden gecontroleerd door de lokale overheden. Het hout is vrij van spinthout.

 

Behandeling van uw teak tuinmeubel

 Het teakhout is onbehandeld. Wanneer u uw meubel buiten in gebruik neemt zal de kleur van het teakhout langzaam veranderen in een mooi zilver-grijs. Wanneer u dit niet wilt kunt u deze behandelen met een teak protector. Wanneer u ervoor kiest om het teakhout mooi grijs te laten worden, raden wij u aan deze minimaal één keer per jaar schoon te maken met teak cleaner.

 

Onze service 

- Wij hanteren een full service delivery. Dit houdt in dat wij uw nieuwe meubelen uitgepakt en volledig gemonteerd op de juiste plek in uw tuin zetten. Uiteraard kunt u de tafel ook ophalen op afspraak.

 

Afmetingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

De grootste collectie teak tuinmeubelen van Nederland

Waan u in een luxe resort met deze Teak BBQ bijzettafel - Uiteraard vervaardigd van a-kwaliteit plantage teak- Levering binnen 7 dagen!

Adres De Teakspecialist Amsterdamsestraatweg 7b 1411AW Naarden
Contact +31(0)35 6952934 info@teaktuinmeubelen.nl Whatsapp of SMS ons: 0687965984 Maandag t/m Zondag de hele dag geopend!
Click here to activate
Bekijk route