Wij hebben de grootste collectie teak tuinmeubelen van Nederland!
Garden Teak BBQ bijzettafel

BBQ bijzettafel

€399,00 €249,00

Incl. btw
Op voorraad

Waan u in luxe resort in uw eigen tuin met deze mooie BBQ bijzettafel. Het dienblad is uitneembaar, en heeft een mooie flessenhouder.

Bekijk alle varianten
Merk: Garden Teak
Levertijd: Binnen 1 week in huis
Verzending: Gratis

Teak BBQ bijzettafel - Dit is pas luxe in uw eigen tuin!

 

Met deze BBQ bijzettafel kunt u uw gasten hapjes, drankjes en met de mooie flessenhouder zelfs de wijn koud serveren! Luxe in uw eigen tuin dus.

Zoals u van ons gewend bent is deze tafel gemaakt van hoogwaardige kwaliteit teakhout dus u kunt hem gerust buiten laten staan.

 

Producteigenschappen van deze teak bijzettafel

 

- Deze tafel is gemaakt van a-kwaliteit teakhout, volledig vervaardigd uit plantages die worden gecontroleerd door de lokale overheden. Het hout is vrij van spinthout.

 

Behandeling van uw teak tuinmeubel

 

Het teakhout is onbehandeld. Wanneer u uw meubel buiten in gebruik neemt zal de kleur van het teakhout langzaam veranderen in een mooi zilver-grijs. Wanneer u dit niet wilt kunt u deze behandelen met een teak protector. Wanneer u ervoor kiest om het teakhout mooi grijs te laten worden, raden wij u aan deze minimaal één keer per jaar schoon te maken met teak cleaner.

 

Onze service 

 

- Wij hanteren een full service delivery. Dit houdt in dat wij uw nieuwe meubelen uitgepakt en volledig gemonteerd op de juiste plek in uw tuin zetten. Uiteraard kunt u de tafel ook ophalen op afspraak.

- Heeft u vragen over onze producten, of wilt u ons advies op het gebied van combinatie en grootte? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze, en kunnen u begeleiden bij het kiezen van de juiste maat.

 

Afmetingen
Lengte (cm): 79 cm
Breedte (cm): 60,5 cm
Hoogte (cm): 75 cm
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

De grootste collectie teak tuinmeubelen van Nederland

Teak BBQ bijzettafel - Na bestelling leveren wij hem binnen 7 dagen af en zetten hem op de juiste plek in uw tuin! Uiteraard gemonteerd en wel.

Adres De Teakspecialist Amsterdamsestraatweg 7b 1411AW Naarden
Contact +31(0)35 6952934 info@teaktuinmeubelen.nl Whatsapp of SMS ons: 0687965984 Maandag t/m Zondag de hele dag geopend!
Click here to activate
Bekijk route