Wij hebben de grootste collectie teak tuinmeubelen van Nederland!
Wolfwood Boomstamtafel 160 cm
Wolfwood Boomstamtafel 160 cm Wolfwood Boomstamtafel 160 cm Wolfwood Boomstamtafel 160 cm Wolfwood Boomstamtafel 160 cm Wolfwood Boomstamtafel 160 cm

Boomstamtafel 160 cm

€895,00 €549,00

Incl. btw
Op voorraad

Van deze tafels worden er nooit twee dezelfde gemaakt! Met deze tafel heeft u bijna een volledige boomstam als tafelblad!

Bekijk alle varianten
Merk: Wolfwood
Levertijd: Binnen 1 week in huis
Verzending: Gratis

Boomstam tafel 160 cm  - Elke tafel een uniek verhaal

 

*Leverbaar vanaf eind september/ begin oktober. Reserveer nu alvast uw tafel en krijg eerste keuze bij het uitzoeken van uw favoriete tafelblad!

 

Dit zijn prachtige tafels uit Java van Suar hout. Het is een volledige snede uit een boom, en daarmee echt uniek! De tafels zijn zwaar dus niet geschikt voor zwakkere ondergronden. Aangezien het hier gaat om een boomsnede zal het hout ook barsten gaan vertonen in de zon en regen. Veel mensen maken zich hier over zorgen, maar dit is helemaal natuurlijk en zal er niet voor zorgen dat de tafel minder sterk is, of kapot zal gaan. Indien u de tafel verder wilt beschermen kunt ook epoxyhars aanbrengen. De tafelpoten zijn in dezelfde stijl als de boomstam. 

 

Type Kenmerken blad Kenmerken poten
Boomstamtafel met houten onderstel

Type hout: Suar hout

Blad dikte: ongeveer 5 cm

Blad breedte: variërend tussen 80 en 90 cm

 

Suarhouten poten

 

Producteigenschappen van de boomstamtafel.

 

- De tafel is een doorsnede van een Suar boom, dit is een tropisch hardhout

- De tafel zal barsten vertonen wanneer het buiten staat, maar dit is natuurlijk, geeft de tafel karakter en maakt de tafel niet zwak.

- Elke tafel is uniek!

 

Behandeling van de boomstamtafel

 

Indien u het hout wilt beschermen kunt u Teak shield aanbrengen.

 

 

Onze service 

 

- Wij hanteren een full service delivery. Dit houdt in dat wij uw nieuwe meubelen uitgepakt en volledig gemonteerd op de juiste plek in uw tuin zetten. Uiteraard kunt u de tafel ook ophalen op afspraak. 

- Heeft u vragen over onze producten, of wilt u ons advies op het gebied van combinatie en grootte? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze, en kunnen u begeleiden bij het kiezen van de juiste maat.

 

* In verband met het zware gewicht van deze tafels leveren wij helaas niet op verdieping

Afmetingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

De grootste collectie teak tuinmeubelen van Nederland

Boomstamtafel 240 cm - Een robuuste en unieke tafel - Verkrijgbaar in 160,180, 240, 300 en 350 cm - Leverbaar binnen 7 dagen

Adres De Teakspecialist Amsterdamsestraatweg 7b 1411AW Naarden
Contact +31(0)35 6952934 info@teaktuinmeubelen.nl Whatsapp of SMS ons: 0687965984 Maandag t/m Zondag de hele dag geopend!
Click here to activate
Bekijk route