Wij hebben de grootste collectie teak tuinmeubelen van Nederland!
Garden Teak Boomstamtafel 350 cm
Garden Teak Boomstamtafel 350 cm Garden Teak Boomstamtafel 350 cm Garden Teak Boomstamtafel 350 cm Garden Teak Boomstamtafel 350 cm

Boomstamtafel 350 cm

€1.999,00 €1.597,00

Incl. btw
Op voorraad

Een unieke robuuste tafel. Deze tafel heeft een zeer unieke uitstraling en daarmee zeer karakteristiek. Niet iedereen heeft een dwarsdoorsnede van een boom als eettafel!

Bekijk alle varianten
Merk: Garden Teak
Levertijd: Binnen 1 week in huis
Aanwezig in onze showroom in Naarden:
Verzending: Gratis

Boomstam tafel 350 cm  - Unieke klasse

 

Deze tafels zijn gemaakt van Suar hout. Elke tafel is een gedeelte van de dwarsdoorsnede van een een boom en zijn daarmee helemaal uniek! De tafels zijn wat zwaarder dus niet geschikt voor een terras dat weinig gewicht kan dragen. Wanneer u de tafel buiten zet zullen er barsten in het hout ontstaan, hier hoeft u echt niet van te schrikken want dit is volkomen natuurlijk en het zal niet ten koste gaan van de stevigheid. 

 

Producteigenschappen van de boomstamtafel

 

- De tafel is een doorsnede van een Suar boom, dit is een tropisch hardhout

- De tafel zal barsten vertonen wanneer het buiten staat, maar dit is natuurlijk, geeft de tafel karakter en maakt de tafel niet zwak.

- Elke tafel is uniek!

 

Behandeling van de boomstamtafel

 

Indien u het hout wilt beschermen kunt u expoyhars aanbrengen.

 

Onze service 

- Wij hanteren een full service delivery. Dit houdt in dat wij uw nieuwe meubelen uitgepakt en volledig gemonteerd op de juiste plek in uw tuin zetten. Uiteraard kunt u de tafel ook ophalen op afspraak. Voor elk van deze tafels rekenen wij Eur 75,- Dit omdat de tafels erg zwaar zijn.

- Heeft u vragen over onze producten, of wilt u ons advies op het gebied van combinatie en grootte? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze, en kunnen u begeleiden bij het kiezen van de juiste maat.

 * In verband met het zware gewicht van deze tafels leveren wij helaas niet op verdieping

Afmetingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

De grootste collectie teak tuinmeubelen van Nederland

Boomstamtafel 350 cm - Een dwarsdoorsnede van een boomstam wat elke tafel uniek maakt! - Leverbaar binnen 7 dagen, gemonteerd en uitgepakt.

Adres De Teakspecialist Amsterdamsestraatweg 7b 1411AW Naarden
Contact +31(0)35 6952934 info@teaktuinmeubelen.nl Whatsapp of SMS ons: 0687965984 Maandag t/m Zondag de hele dag geopend!
Click here to activate
Bekijk route