Wij hebben de grootste collectie teak tuinmeubelen van Nederland!
Garden Teak Coffee Bay Lounge - Hocker
Garden Teak Coffee Bay Lounge - Hocker Garden Teak Coffee Bay Lounge - Hocker Garden Teak Coffee Bay Lounge - Hocker Garden Teak Coffee Bay Lounge - Hocker

Coffee Bay Lounge - Hocker

€545,00 €499,00

Incl. btw
Op voorraad

Deze moderne teak loungeset kunt u configureren in elke opstelling denkbaar. De coffee bay loungeset is heerlijk comfortabel door de meegeleverde lounge kussens.

Bekijk alle varianten
Merk: Garden Teak
Levertijd: Binnen 1 week in huis
Verzending: Gratis

Coffee Bay Lounge - Hocker 

De Coffee Bay Lounge is een heerlijk comfortabele loungeset die geheel naar wens is te configureren. De lounge bestaat uit 4 onderdelen.

 

Producteigenschappen van de teak loungeset:

 

  • De meubelen zijn gemaakt van a-kwaliteit gecertificeerd plantage teakhout.
  • Voor het maken van deze meubelen gebruiken wij enkel kernhout. Het hout is dus vrij van spinthout en bevat veel natuurlijke olie. Hierdoor gaan de meubelen decennia mee, in weer en wind!
  • De tuinkussens zijn gemaakt met de stof Sunproof. Deze stof heeft een hoge kleurechtheid en is zeer geschikt voor buitengebruik.
  • Het schuim in de kussens is all-weather en zit erg comfortabel. All-weather houdt in dat het schuim het vocht niet vasthoudt. Door het gaas aan de onderkant van het kussen, en het textileen doek dat aan de onderkant van het meubel is verwekt, kan al het vocht weg en kunt u deze kussens altijd buiten laten liggen!
  • Natuurlijk zijn de kussens voorzien van ritsen, zodat u bij hardnekkig vuil deze gewoon kunt wassen.
  • Indien u wilt kunt u de single modules voorzien van een armleuning. U kunt er dus voor kiezen om de set een open uitstraling te geven, of om een armleuning aan het einde te zetten. De armleuningen kunt u ook gebruiken om van een single module een loungestoel te maken.

 

Item

Foto                         

Prijs Totale afmeting Afmeting zitting
Single Module

 

€679,00

75 x 95 x 65cm 

75x 77 cm

Single Module + arm
(links/rechts)
  €704,00  75 x 95 x 65cm 75 x 77 cm
Hoekelement €859,00  95 x 95 x 65cm 77 x 77 cm
Hocker incl kussen €499,00 

75 x75 x 37cm
incl kussen

 

 

Afmetingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

De grootste collectie teak tuinmeubelen van Nederland

Deze moderne teak loungeset kunt u configureren in elke opstelling denkbaar. De coffee bay loungeset is heerlijk comfortabel door de meegeleverde lounge kus...

Adres De Teakspecialist Amsterdamsestraatweg 7b 1411AW Naarden
Contact +31(0)35 6952934 info@teaktuinmeubelen.nl Whatsapp of SMS ons: 0687965984 Maandag t/m Zondag de hele dag geopend!
Click here to activate
Bekijk route