Wij hebben de grootste collectie teak tuinmeubelen van Nederland!
Garden Teak Elphin 180-240x120 cm
Garden Teak Elphin 180-240x120 cm Garden Teak Elphin 180-240x120 cm

Elphin 180-240x120 cm

€1.098,00 €699,00

Incl. btw
Op voorraad

De Elphin is een schitterende ovale tafel die uitschuifbaar is. Makkelijk voor die onverwachte gasten, en u hoeft niet altijd de volle tafel te gebruiken.

Bekijk alle varianten
Merk: Garden Teak
Levertijd: Binnen 1 week in huis
Verzending: Gratis

Teak tuintafel Elphin 180 -240 x 120 cm - Mooie ovale en moderne uitschuifbare tuintafel.

 

Deze mooie ovale tuintafel is ontzettend handig wanneer u niet altijd een grote tafel in de tuin wilt hebben staan maar wel de mogelijkheid wil hebben om eens in de zoveel tijd die extra gasten te cateren. De Elphin tuintafel is uitschuifbaar tot wel 2.4 meter zodat u niet voor een vervelende verassing komt te staan. 

 

Producteigenschappen van de teak tuintafel

 

- Deze tafel is gemaakt van a-kwaliteit teakhout, volledig vervaardigd uit plantages die worden gecontroleerd door de lokale overheden. Het hout is vrij van spinthout.

 

Behandeling van het teakhout

 

Het teakhout is onbehandeld. Wanneer u uw meubel buiten in gebruik neemt zal de kleur van het teakhout langzaam veranderen in een mooi zilver-grijs. Wanneer u dit niet wilt kunt u deze behandelen met een teak protector. Wanneer u ervoor kiest om het teakhout mooi grijs te laten worden, raden wij u aan deze minimaal één keer per jaar schoon te maken met teak cleaner.

 

Onze service 

 

- Wij hanteren een full service delivery. Dit houdt in dat wij uw nieuwe meubelen uitgepakt en volledig gemonteerd op de juiste plek in uw tuin zetten. Uiteraard kunt u de tafel ook ophalen op afspraak.

- Heeft u vragen over onze producten, of wilt u ons advies op het gebied van combinatie en grootte? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze, en kunnen u begeleiden bij het kiezen van de juiste maat.

 

Afmetingen
Lengte (cm): cm
Breedte (cm): cm
Maximale hoogte armleuning (cm): cm
Blad dikte (cm): cm
Hoogte (cm): cm
Poot dikte (cm): cm
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

De grootste collectie teak tuinmeubelen van Nederland

Teakhouten tuintafel Elphin - Ideaal voor de onverwachte gast - Gemaakt van a-kwaliteit teakhout - Levering kan binnen 7 dagen, uitgepakt en gemonteerd.

Adres De Teakspecialist Amsterdamsestraatweg 7b 1411AW Naarden
Contact +31(0)35 6952934 info@teaktuinmeubelen.nl Whatsapp of SMS ons: 0687965984 Maandag t/m Zondag de hele dag geopend!
Click here to activate
Bekijk route