Wij hebben de grootste collectie teak tuinmeubelen van Nederland!
AppleBee tuinmeubelen XXL factor Loungeset | Opstelling 1
AppleBee tuinmeubelen XXL factor Loungeset | Opstelling 1 AppleBee tuinmeubelen XXL factor Loungeset | Opstelling 1 AppleBee tuinmeubelen XXL factor Loungeset | Opstelling 1 AppleBee tuinmeubelen XXL factor Loungeset | Opstelling 1 AppleBee tuinmeubelen XXL factor Loungeset | Opstelling 1 AppleBee tuinmeubelen XXL factor Loungeset | Opstelling 1 AppleBee tuinmeubelen XXL factor Loungeset | Opstelling 1 AppleBee tuinmeubelen XXL factor Loungeset | Opstelling 1 AppleBee tuinmeubelen XXL factor Loungeset | Opstelling 1

XXL factor Loungeset | Opstelling 1

€5.245,00 €4.708,00

Incl. btw
Op voorraad

Helemaal samengesteld en klaar om in de tuin te worden gezet! De royale XXL loungeset heeft een diepe zit waardoor u heerlijk kunt relaxen

Bekijk alle varianten
Merk: AppleBee tuinmeubelen
Levertijd: Leverbaar eind sep/ begin okt
Verzending: Gratis

XXL-Factor Loungeset van AppleBee - Een heerlijk ruime en comfortabel lounge

 

De XXL loungeset heeft een heerlijk diepe zit waardoor u kunt relaxen als een koning. Deze loungeset is helemaal voor u samengesteld, maar wllt u hem zelf samenstellen dan kan dat hier.


Deze lounge bestaat uit de volgende modules:

 

1 x Lounge stoel  € 635,-
1 x Love Seat Links  € 1145,-
1 x Love Seat Rechts € 1145,- 
1 x Center Chair  € 579,-
1 x Corner Chair  € 729
1 x Oxford salontafel 160 x 80 cm  € 475,-

  

Productinformatie van de loungeset

 

- Alle meubels zijn gemaakt van a-kwaliteit plantage teakhout. Dit zorgt voor een lange levensduur en is op een duurzame manier verkregen. 

- De kussens zijn van gemaakt het materiaal BEE WETT. Dit zijn weerbestendige kussens die onderaan een drainage opening hebben zodat er geen vocht in de kussens blijft zitten. De stof is waterafstotend en ook UV-bestendig. Het schuim in de kussens neemt geen vocht op zodat het niet kan gaan schimmelen en zeer snel droogt. Naast dit alles is de stof ook zacht en comfortabel op te zitten, ook wanneer dit direct op de huid komt. 

 

Behandeling en onderhoud van de loungeset

 

- Het teakhout is onbehandeld en heeft weinig onderhoud nodig. Wanneer u uw meubel buiten in gebruik neemt zal de kleur van het teakhout langzaam veranderen in een mooi zilver-grijs. Wanneer u dit niet wilt kunt u het behandelen met een teak protector. Wanneer u ervoor kiest om het teakhout mooi grijs te laten worden, raden wij u aan deze minimaal één keer per jaar schoon te maken met teak cleaner.

- Doordat de kussens waterafstotend zijn is het vaak voldoende om het vuil af te borstelen maar wilt u ze toch verder schoonmaken dan kan de stof ook worden gewassen in de fijnwas. Om de waterafstotende laag van de kussens te behouden, kunt u aan het laatste spoelwater nog wat Harmisol o.i.d. toevoegen.

 

Extra’s en service

 

- Wij hanteren een full service delivery. Dit houdt in dat wij uw nieuwe meubelen uitgepakt en volledig gemonteerd op de juiste plek in uw tuin zetten. Uiteraard kunt u de tafel ook ophalen op afspraak.

- Heeft u vragen over onze producten, of wilt u ons advies op het gebied van combinatie en grootte? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze, en kunnen u begeleiden bij het kiezen van de juiste maat.

 

 

Afmetingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

De grootste collectie teak tuinmeubelen van Nederland

Loungeset XXL van AppleBee - Een zeer complete lougeset waar u heerlijk in kunt relaxen. Wij kunnen deze afleveren binnen 7 dagen, gemonteerd en wel!

Adres De Teakspecialist Amsterdamsestraatweg 7b 1411AW Naarden
Contact +31(0)35 6952934 info@teaktuinmeubelen.nl Whatsapp of SMS ons: 0687965984 Maandag t/m Zondag de hele dag geopend!
Click here to activate
Bekijk route