Wij hebben de grootste collectie teak tuinmeubelen van Nederland!
Garden Teak St tropez lounge stoel
Garden Teak St tropez lounge stoel Garden Teak St tropez lounge stoel Garden Teak St tropez lounge stoel Garden Teak St tropez lounge stoel

St tropez lounge stoel

€599,00
Incl. btw
Niet op voorraad

Voor deze serie hebben wij de perfecte combinatie gezocht tussen grootte en lounge-comfort. De St. Tropez is niet zo groot als de andere lounges waardoor hij makkelijk past op de meeste terrassen, maar levert daarbij niet in op comfort.

Bekijk alle varianten
Merk: Garden Teak
Levertijd: Medio Juni weer leverbaar
Verzending: Gratis

St. Tropez Lounge stoel - Dat is lekker thuiskomen!

 

Heerlijk onderuit na een dag werken, of gewoon genieten op elk mooi moment in uw tuin. De St. tropez serie kenmerkt zich door zijn perfecte grootte/ comfort balans. Hij neemt niet teveel ruimte in, maar levert daarbij niets in op het gebied van comfort. Bij deze stoel kunt u kiezen uit verschillende type en kleuren kussens. De prijs is inclusief de Cartenza kussens (zit, rug en lende).

 

Producteigenschappen

 

- De stoel is gemaakt van a-kwaliteit teakhout, volledig vervaardigd uit plantages die worden gecontroleerd door de overheden. Het hout is vrij van spinthout.

- Door verschillende factoren zoals het beeldscherm kan de kleur die wordt weergegeven iets afwijken van de werkelijkheid. Bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen en een gratis kleurstaal aanvragen, zodat u zeker weet dat u de juiste kleur kussens ontvangt.

 

Behandeling

 

Het teakhout is onbehandeld. Wanneer u uw meubel buiten in gebruik neemt zal de kleur van het teakhout langzaam veranderen in een mooi zilver-grijs. Wanneer u dit niet wilt kunt u deze behandelen met een teak protector. Wanneer u ervoor kiest om het teakhout mooi grijs te laten worden, raden wij u aan deze minimaal één keer per jaar schoon te maken met teak cleaner.

 

Extra’s 

 

Wij hanteren een full service delivery. Dit houdt in dat wij uw nieuwe meubelen uitgepakt en volledig gemonteerd op de juiste plek in uw tuin zetten.

 

Afmetingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

De grootste collectie teak tuinmeubelen van Nederland

Teak loungestoel St. Tropez - Heerlijk relaxen en wegdromen - Vervaardigd uit A-kwaliteit plantage teak - Binnen 7 dagen gemonteerd geleverd en in uw tuin gezet

Adres De Teakspecialist Amsterdamsestraatweg 7b 1411AW Naarden
Contact +31(0)35 6952934 info@teaktuinmeubelen.nl Whatsapp of SMS ons: 0687965984 Maandag t/m Zondag de hele dag geopend!
Click here to activate
Bekijk route