Wij hebben de grootste collectie teak tuinmeubelen van Nederland!
Stovetable Kacheltafel Groot
Stovetable Kacheltafel Groot Stovetable Kacheltafel Groot Stovetable Kacheltafel Groot Stovetable Kacheltafel Groot Stovetable Kacheltafel Groot Stovetable Kacheltafel Groot Stovetable Kacheltafel Groot Stovetable Kacheltafel Groot

Kacheltafel Groot

€3.600,00
Incl. btw
Niet op voorraad

Met gepaste trots presenteren wij u de Stovetable. Deze tafel is ontworpen door Reinier Bosch en spreekt bij het eerste aanzicht tot de verbeelding. Bak uw pizza's, broden en maaltijden en serveer ze direct aan de tafel.

Merk: Stovetable
Verzending: Gratis

Teak kacheltafel - Een warme en smakelijke ervaring

 

Met deze tafel kunt bij uw gasten blijven terwijl u het avondeten faciliteert. Ook zal het buitenseizoen een stuk langer duren omdat u deze tafel ook als kachel kunt gebruiken. Pizza's, broden en zelfs hele maaltijden kunt u klaarmaken in de oven die voorzien is van een bak- en grillplaat. 

Hij is verkrijgbaar in twee verschillende versies. 

- De kacheltafel als geheel, met beide de kachel en tafel aan elkaar vast.

- De kachel op poten zodat u deze bij een bestaande tafel kunt zetten.

 

Producteigenschappen

 

Er zijn verschillende hoogwaardige materialen gebruikt.

- De kachel is gemaakt van gepoedercoat Corton® staal. Dit is een weervaste staalsoort wat wel roest, maar niet doorroest. De roestkleurige en zeer dichte oxidehuid schermt het dieper liggende materiaal af van zuurstof. Daardoor vertraagt de oxidatie, en biedt zodoende bescherming tegen verder roesten. Voor de deur is gebruik gemaakt van hittevast glas.

- De tafel is gemaakt van A-kwaliteit teak in combinatie met hoogwaardig gepoedercoat en verzonken staal voor de poten.

 

Behandeling

 

Het teakhout van de tafel is onbehandeld. Wanneer u uw meubel buiten in gebruik neemt zal de kleur van het teakhout langzaam veranderen in een mooi zilver-grijs. Wanneer u dit niet wilt kunt u deze behandelen met een teak protector. Wanneer u ervoor kiest om het teakhout mooi grijs te laten worden, raden wij u aan deze minimaal één keer per jaar schoon te maken met teak cleaner. 

 

Extra’s 

 

De kacheltafel is te demonteren zodat hij eenvoudiger is te transporteren.

 

Afmetingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

De grootste collectie teak tuinmeubelen van Nederland

De teak kacheltafel - Een uniek design van ontwerper Reinier Bosch - Bak uw pizza's, broden en maaltijden in deze kachel terwijl u bij uw gasten aan tafel zit!

Adres De Teakspecialist Amsterdamsestraatweg 7b 1411AW Naarden
Contact +31(0)35 6952934 info@teaktuinmeubelen.nl Whatsapp of SMS ons: 0687965984 Maandag t/m Zondag de hele dag geopend!
Click here to activate
Bekijk route