Wij hebben de grootste collectie teak tuinmeubelen van Nederland!
Garden Teak Teak bijzettafel Sita
Garden Teak Teak bijzettafel Sita

Teak bijzettafel Sita

€169,00 €99,00

Incl. btw
Op voorraad

Wij presenteren u de Sita bijzettafel. Deze mooie bijzettafel staat altijd voor u klaar om uw drankje, tijdschrift of snacks te dragen.

Bekijk alle varianten
Merk: Garden Teak
Levertijd: Binnen 1 week in huis

Sita bijzettafel 50 x 50 cm - Eigentijds en uniek! 

 

 

Onze Sita range kenmerkt zich door een strak modern design, en zo ook deze mooie bijzettafel. Ze is inklapbaar en daarom handig om mee te nemen. Gemaakt van a-kwaliteit teakhout voor een lange levenduur!

 

Producteigenschappen

 

- Deze tafel is gemaakt van a-kwaliteit teakhout, volledig vervaardigd uit plantages die worden gecontroleerd door de lokale overheden. Het hout is vrij van spinthout.

- Wij gebruiken een pin van messing zodat de Sita op te klappen is. Messing roest niet en zal het hout derhalve ook niet aantasten.

 

Behandeling

 

Het teakhout is onbehandeld. Wanneer u uw meubel buiten in gebruik neemt zal de kleur van het teakhout langzaam veranderen in een mooi zilver-grijs. Wanneer u dit niet wilt kunt u deze behandelen met een teak protector. Wanneer u ervoor kiest om het teakhout mooi grijs te laten worden, raden wij u aan deze minimaal één keer per jaar schoon te maken met teak cleaner.

 

Extra’s 

 

- Wij hanteren een full service delivery. Dit houdt in dat wij uw nieuwe meubelen uitgepakt en volledig gemonteerd op de juiste plek in uw tuin zetten. Uiteraard kunt u de tafel ook ophalen op afspraak.

- Heeft u vragen over onze producten, of wilt u ons advies op het gebied van combinatie en grootte? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze, en kunnen u begeleiden bij het kiezen van de juiste maat.

 

Afmetingen
Lengte (cm): 50 cm
Breedte (cm): 50 cm
Hoogte (cm): 50 cm
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

De grootste collectie teak tuinmeubelen van Nederland

Sita bijzettafel 50 x 50 cm - Een mooie moderne bijzettafel die wij binnen 7 dagen kunnen leveren en in uw tuin op de juiste plek kunnen zetten.

Adres De Teakspecialist Amsterdamsestraatweg 7b 1411AW Naarden
Contact +31(0)35 6952934 info@teaktuinmeubelen.nl Whatsapp of SMS ons: 0687965984 Maandag t/m Zondag de hele dag geopend!
Click here to activate
Bekijk route