Wij hebben de grootste collectie teak tuinmeubelen van Nederland!
Garden Teak Teak boombank Glastonbury
Garden Teak Teak boombank Glastonbury Garden Teak Teak boombank Glastonbury Garden Teak Teak boombank Glastonbury

Teak boombank Glastonbury

€2.049,00 €1.195,00

Incl. btw
Op voorraad

De boombank is zeer decoratief, maar tevens heel comfortabel en een zeer goede reden even een moment te nemen om van uw tuin te genieten. Natuurlijk is deze bank van A-kwaliteit teak, dus bestand tegen het weer en goed voor een lang leven!

Bekijk alle varianten
Merk: Garden Teak
Levertijd: Binnen 1 week in huis
Verzending: Gratis

Teak boombank 200 cm diameter - Decoratie om bij weg te dromen

 

Heerlijk wegdromen in uw tuin terwijl de wind zacht door de bladeren boven u waait. De boombank is heeft een diameter van 200 cm en de boom mag een doorsnede van 90 cm hebben. De bank die bestaat uit 4 delen, kan worden gemonteerd met behulp van messing bouten die niet roesten en de bank ook niet zullen aantasten. 

  

Producteigenschappen

 

- De tuinbank is gemaakt van a-kwaliteit teakhout, volledig vervaardigd uit plantages die worden gecontroleerd door de lokale overheden. Het hout is vrij van spinthout.

- Voor de afwerking gebruiken wij teakhouten deuvels en houtlijm. Dit zorgt niet alleen voor de stevigste constructie, maar creëert ook de mooiste look. Daarnaast kunnen de losse delen aan elkaar worden gezet d.m.v messing bouten. Deze kunnen niet roesten en zo ook het hout niet aantasten.

 

Behandeling

 

Het teakhout is onbehandeld. Wanneer u uw meubel buiten in gebruik neemt zal de kleur van het teakhout langzaam veranderen in een mooi zilver-grijs. Wanneer u dit niet wilt kunt u deze behandelen met een teak protector. Wanneer u ervoor kiest om het teakhout mooi grijs te laten worden, raden wij u aan deze minimaal één keer per jaar schoon te maken met teak cleaner.

 

Extra’s 

 

Wij hanteren een full service delivery. Dit houdt in dat wij uw nieuwe meubelen uitgepakt en volledig gemonteerd op de juiste plek in uw tuin zetten. Uiteraard kunt u de tuinbank ook ophalen op afspraak.

 

Afmetingen
Hoogte zitting (cm): 45 cm
Hoogte armleuning (cm): nvt
Hoogte rugleuning (cm): 91 cm
Diepte (cm): 45 cm
Lengte (cm): 200 cm doorsnede -- Max boomdikte 90 cm
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

De grootste collectie teak tuinmeubelen van Nederland

Teak Boombank - Decoratief en comfortabel - Wij leveren binnen 7 dagen alle meubels gemonteerd op de juiste plek in uw tuin.

Adres De Teakspecialist Amsterdamsestraatweg 7b 1411AW Naarden
Contact +31(0)35 6952934 info@teaktuinmeubelen.nl Whatsapp of SMS ons: 0687965984 Maandag t/m Zondag de hele dag geopend!
Click here to activate
Bekijk route