Wij hebben de grootste collectie teak tuinmeubelen van Nederland!
Garden Teak Teak ligbed Luxe
Garden Teak Teak ligbed Luxe Garden Teak Teak ligbed Luxe Garden Teak Teak ligbed Luxe Garden Teak Teak ligbed Luxe Garden Teak Teak ligbed Luxe Garden Teak Teak ligbed Luxe

Teak ligbed Luxe

€699,00 €599,00

Incl. btw
Op voorraad

Bij het zwembad, in de achtertuin, op het gras. Het maakt eigenlijk niet uit waar, want daar waar de zon is, is dit genieten op niveau! Uitgerust met een verstelbaar gedeelte voor rug en voeteneind en een tafeltje dat aan twee kanten kan worden gebruikt!

Bekijk alle varianten
Bestel 2 voor €550,00 per stuk en bespaar 8%
Merk: Garden Teak
Levertijd: Binnen 1 week in huis
Aanwezig in onze showroom in Naarden:
Verzending: Gratis

Teak ligbed Luxe - Waar de zon ook is, overal genieten!

 

Het ligbed luxe heeft twee wielen waardoor u hem overal waar de zon is neer kunt zetten. En dat is pas het begin van het genieten. Stel de ideale positie in voor uw rug en voor het voeteneind, schuif het tafeltje aan u voorkeurskant uit voor uw drankje, beetje zonnebrand en genieten maar!

Voor deze sunlounger zijn natuurlijk diverse ligbed kussens beschikbaar. Kijkt u ook daarvoor ook even onderaan de pagina. 

 

Producteigenschappen van uw teak ligbed

 

- Deze sunlounger is gemaakt van a-kwaliteit teakhout, volledig vervaardigd uit plantages die worden gecontroleerd door de lokale overheden. Het hout is vrij van spinthout.

- Voor de bewegende delen is messing gebruikt. Dit roest niet, en zal derhalve het hout ook niet aantasten.

 

Behandeling van uw teak tuinmeubelen

 

Het teakhout is onbehandeld. Wanneer u uw meubel buiten in gebruik neemt zal de kleur van het teakhout langzaam veranderen in een mooi zilver-grijs. Wanneer u dit niet wilt kunt u deze behandelen met een teak protector. Wanneer u ervoor kiest om het teakhout mooi grijs te laten worden, raden wij u aan deze minimaal één keer per jaar schoon te maken met teak cleaner.

 

Onze service 

 

- Wij hanteren een full service delivery. Dit houdt in dat wij uw nieuwe meubelen uitgepakt en volledig gemonteerd op de juiste plek in uw tuin zetten. Uiteraard kunt u de tafel ook ophalen op afspraak.

- Heeft u vragen over onze producten, of wilt u ons advies op het gebied van combinatie en grootte? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze, en kunnen u begeleiden bij het kiezen van de juiste maat.

 

 

 

Afmetingen
Lengte (cm): 187 cm
Breedte (cm): 65 cm
Hoogte (cm): 36 cm
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

De grootste collectie teak tuinmeubelen van Nederland

Teak ligbed luxe - Genieten van de zon in elke positie, op elke positie - a-kwaliteit plantage teak - levering binnen 7 dagen, uitgepakt en gemonteerd.

Adres De Teakspecialist Amsterdamsestraatweg 7b 1411AW Naarden
Contact +31(0)35 6952934 info@teaktuinmeubelen.nl Whatsapp of SMS ons: 0687965984 Maandag t/m Zondag de hele dag geopend!
Click here to activate
Bekijk route