teak loungemeubelen

teak loungemeubelen

Teak loungeset - Stel uw droomset zelf samen!

Lees meer
Wij hebben de grootste collectie teak tuinmeubelen van Nederland!
Vorm & Maat
Type
Soorten
Merken
Min: €0
Max: €5500
Sevilla Loungeset

€3.799,00

€4.795,00
Lounge bank Day lounge

€1.699,00

€1.999,00

Teak loungeset - Heerlijk comfortabel buiten zitten

Omdat iedere tuin anders is maken wij veel gebruik van modulaire loungesets. Op deze manier kunt u uw ideale combinatie zelf samen stellen. 

 

Loungeset teak van het Nederlandse merk AppleBee

We zijn officiële dealer van AppleBee en zijn daar trots op! Er zijn verschillende teak loungeset te vinden. Van mooie diepe tot kleine maar allemaal comfortabel. AppleBee maakt voor zijn kussens gebruik van hoge kwaliteit stof, BeeWett. Dit heeft een zeer hoge kleurechtheid en mag nat worden. De kussens zijn voorzien van drainage roosters zodat het vocht niet kan gaan schimmelen in de tuinkussens. U kunt opstellingen maken m.b.v een hoekbank, loungestoel, loungebank, en zo ook een hoekloungebank maken. 

 

Teak Loungeset van SUNS

 

Jawel, ook voor loungesets van SUNS kunt u nu bij ons terecht! SUNS is een snelgroeiend bedrijf dat moderne vormgeving en zomerse sferen neerzet in hun tuinmeubelen. De loungesets worden gemaakt van teakhout i.c.m. diverse materialen. Alleen de hoogste kwaliteit materialen worden gebruikt voor deze mooie meubelen. 

 

Loungeset teak van Garden Teak

Ook van het populaire merk Garden Teak hebben wij een grote voorraad teak loungesets. U kunt u favoriete kleur, stof en merk kiezen zodat u het helemaal uniek en van u maakt! Wij houden voor deze teak meubels een grote voorraad zodat wij vaak binnen een week uw net aangekochte pronkstuk volledig gemonteerd in uw tuin kunnen zetten.

 

Levering en service

Wanneer u bij ons een teak loungeset bestelt leveren wij deze helemaal gemonteerd af bij u in de tuin en zetten het op de juiste plek. Op die manier kunt u direct gebruik maken van uw mooie nieuwe set!

 

Kwaliteitsmeubelen en een eerlijk verhaal.

Al onze teak tuinmeubelen zijn vervaardigd uit a-kwaliteit plantage teakhout. Dat houdt in dat er voor elke gekapte boom een nieuwe wordt geplant. Zo zorgen wij ervoor dat onze meubels duurzaam zijn. Onze teakhouten meubelen bevatten geen jong hout (spinthout). Zo blijven uw teak tuinmeubelen ook na jaren gebruik mooi en in-tact.