Wij hebben de grootste collectie teak tuinmeubelen van Nederland!
Golden Care Teak Shield
Golden Care Teak Shield Golden Care Teak Shield

Teak Shield

€29,95
Incl. btw
Niet op voorraad

Teak shield maakt teak water- en vuilafstotend en helpt vlekken te voorkomen. Voor binnen en buiten tafels

Bekijk alle varianten
Merk: Golden Care
Levertijd: 2 - 14 dagen
Aanwezig in onze showroom in Naarden:

Wanneer moet ik Golden Care TeakShield gebruiken?

TeakShield brengt een bijna onzichtbare, beschermende laag op het houtoppervlak, die voorkomt dat vlekken van eten (koffie, ketchup, rode wijn) snel in het teakhout binnendringen. Teakshield beschermt daarnaast teak ook tegen vocht en het binnendringen van vuil en algengroei, resulterend in een natuurlijke zilver- patina grijze kleur.

Kan ik Golden TeakShield gebruiken op nieuw teakhout?

Ja, maar laat, voordat u TeakShield gebruikt op nieuw teak, het teak eerst een week buiten staan. Volg de gebruiksinstructies.

Kan ik Golden TeakShield gebruiken op verweerd of donkergrijs teak?

Teak dat verweerd is moet eerst gereinigd worden met Golden teak Cleaner, voordat TeakShield aangebracht kan worden. Als het teak een beetje ruw aanvoelt, kan het licht geschuurd worden (met de hand met fijn schuurpapier), alvorens het te behandelen met TeakShield. Verdere instructies vindt u op de fles.

Hoe vaak moet ik TeakShield aanbrengen?

Wij raden aan om het teak minstens één keer per jaar met TeakShield te behandelen. Bovenkanten van tafelbladen moeten echter vaker behandeld worden ( afhankelijk van de frequentie van gebruik).

Kan ik TeakShield aanbrengen over Teak Protector?

Het is mogelijk om TeakShield aan te brengen over Teak Protector. Dit zal resulteren in een hogere waterafstotendheid, maar slechts voor een korte periode, omdat de TeakShield niet compleet in het hout kan trekken.

Kan ik Teak Protector aanbrengen over TeakShield?

Dit is niet mogelijk omdat TeakShield niet toestaat dat Teak Protector in het hout trekt. Dit betekent dat het behandelde teak eerst met Teak Cleaner dient te worden gereinigd, alvorens Teak Protector opnieuw kan worden aangebracht.

Golden TeakShield is op waterbasis. Betekent dit dat het product zeer langzaam droogt?

Alhoewel Golden TeakShield op waterbasis is, droogt het snel. Nadat de eerste laag is aangebracht, dient u wel even vier uur te wachten voordat een tweede laag aangebracht kan worden. Vochtige klimaten kunnen zelfs een iets langere droogtijd vergen. Na de tweede laag dient u bovendien 48 uur wachten voordat de tuinmeubelen gebruikt worden. Omdat TeakShield reageert op vocht in de lucht, zal de beschermende reactie pas na ongeveer 1 week na het aanbrengen volledig zijn afgerond.

Hoe kan ik TeakShield van het hout verwijderen?

Golden Teak Cleaner kan TeakShield verwijderen. Indien noodzakelijk kan het teak licht geschuurd worden na het drogen.

Afmetingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

De grootste collectie teak tuinmeubelen van Nederland

Teak shield geeft uw tafel een langdurige bescherming tegen vuil, vet, olijfolie, koffie, etc. Het is een bijna onzichtbaar impregneer middel waardoor de nat...

Adres De Teakspecialist Amsterdamsestraatweg 7b 1411AW Naarden
Contact +31(0)35 6952934 info@teaktuinmeubelen.nl Whatsapp of SMS ons: 0687965984 Maandag t/m Zondag de hele dag geopend!
Click here to activate
Bekijk route