Tuinbank zonder rugleuning

Tuinbank zonder rugleuning

Aan een eettafel, als losse bank of in een kleedkamer. De tuinbank zonder rugleuning kent vele doeleinden en wij hebben het grootste assortiment van Nederland. Onze tuinbanken zijn van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Lees meer
Wij hebben de grootste collectie teak tuinmeubelen van Nederland!
Vorm & Maat
Soorten
Merken
Min: €0
Max: €1500
Alleen online!
SUNS Tuinbank Bolano 260cm (mat royal grijs)
Alleen online!
SUNS Tuinbank Bolano 330 cm (mat royal grijs)
Alleen online!
SUNS Tuinbank Bolano 330 cm (warm licht grijs)

Tuinbank zonder rugleuning - De multi inzetbare tuinbank

 

De houten tuinbank zonder leuning wordt ingezet voor verschillende doeleinden. Zo is hij erg populair als tennisbank, golfbank, kleedkamerbank etc. De tuinbanken zijn zeer stevig en verschillen van robuuste designs tot klassieke en moderne. Het meeste wordt de bank nog gebruikt aan tuintafels waar het een handige vervanger is van de tuinstoel. Op een teak bank zonder rug kun je namelijk meer mensen kwijt dan bij een vast aantal stoelen. Handig dus wanneer u onverwachte gasten krijgt. 

 

De teak bank zonder leuning aan de tuintafel

 

Dit is waar de bank het meest wordt gebruikt. De teak tuinbank zonder rug is op voorraad en we hebben een groot assortiment. Welke maat tuintafel u ook neemt, wij kunnen u voorzien van het juiste houten bankje. De maten lopen op van 120cm tot wel 270cm!  Houdt ook onze website in de gaten, wij hebben regelmatig een teak tuinbank aanbieding.

 

De tuinbank zonder rug voor golfbanen, tennisbanen etc.

 

Wilt u de tuinbank aanschaffen voor uw bedrijf? Geen probleem! Neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de voorwaarden!

 

Onderhoud en kwaliteit van de teak tuinbank

 

De tuinbank heeft weinig onderhoud nodig. U kunt het teakhout eenvoudig behandelen met een teak protector om de kleur van het hout te behouden. Wilt u de tuinbank liever grijs laten worden? Dan hoeft u helemaal niets te doen. Binnen 12-16 maanden is de bank van kleur veranderd en krijgt u het mooie elegante zilver grijs te zien. Wilt u toch weer terug naar de originele kleur? Dan kunt u met teak cleaner de originele staat weer terugkrijgen. 

 

Tip van de teakspecialist:

Heet u kleine kinderen? Dan is de tuinbank zonder rugleuning een perfecte optie. U zet meer kinderen op een tuinbank  dan op een tuinstoel en het is ook makkelijker voor de kleintjes!