Teak tuinbank

Teak tuinbank

Op deze pagina vind u alle tuinbanken met rugleuning. Wij hebben een grote collectie teak tuinbanken die wij kunnen leveren uit eigen voorraad.

Lees meer
Wij hebben de grootste collectie teak tuinmeubelen van Nederland!
Soorten
Merken
Min: €0
Max: €1500
Tuinbank James 210 cm

€899,00

€1.049,00

Teak tuinbank - Keuze uit een grote collectie

 

Van een klein tuinbankje tot grote houten tuinbank, wij leveren de tuinbanken vanuit onze voorraad en beschikken over diverse maten en modellen.
Van een houten bankje van 120 cm lang voor in de voortuin tot een robuuste Engelse tuinbank van 240 cm voor de hele familie. Met de grootste collectie van Nederland hebben wij een zeer ruim aanbod.
Liever een handig teak bankje zonder rugleuning? Ook deze hebben wij in onze collectie en kunnen we leveren in meerdere maten en modellen. Wilt u een tuinbank zonder armleuning dan kunnen wij u ook daaraan helpen. Deze banken zijn erg handig aan tuintafels. Omdat ze geen armleuningen hebben is het makkelijk inschuiven.

 

Alleen de beste kwaliteit teakhouten tuinbanken bij de teakspecialist

 

Wilt u een teak tuinbank kopen bij de teakspecialist dan kunt u ervan uitgaan dat uw tuinbank een lang leven krijgt in de tuin. Wij gebruiken alleen het beste teakhout voor onze teak tuinmeubelen, daarom is dit de beste houten bank voor buiten. Kijk u ook even op ons blog over teakhout en de verschillende kwaliteiten om een inzicht te krijgen waarom dit belangrijk is. Wij hebben regelmatig een tuinbank aanbieding, houdt onze website dus in de gaten voor de beste deals! 

 

Teakhouten tuinbank voor bedrijven

 

Wij leveren ook mooie teakhouten tuinbanken aan bedrijven. Omdat wij een grote voorraad houden kunnen wij grote orders zonder wachttijd leveren. Wilt u hier meer over weten, neem dan even contact met ons op over de mogelijkheden.