Wij hebben de grootste collectie teak tuinmeubelen van Nederland!
Garden Teak Teak tuinkruk Java
Garden Teak Teak tuinkruk Java

Teak tuinkruk Java

€249,00 €198,00

Incl. btw
Op voorraad

De mooie java kruk heeft een mooi modern en toch ook robuust design. U kunt deze kruk gebruiken als extra zit aan een tafel of gewoon als losse zit.

Bekijk alle varianten
Merk: Garden Teak
Levertijd: Binnen 1 week in huis
Verzending: Gratis

Teakhouten kruk Java  - Modern, stevig en handig!

 

De Java kruk kenmerkt zich door een robuust en modern design. U kunt de kruk gebruiken als extra zit aan een tafel, of gewoon los. Hij is gemaakt van a-kwaliteit teakhout dus u kunt de kruk gewoon buiten laten staan!

 

Producteigenschappen

 

- Deze kruk is gemaakt van a-kwaliteit teakhout, volledig vervaardigd uit plantages die worden gecontroleerd door de lokale overheden. Het hout is vrij van spinthout.

 

Behandeling

 

Het teakhout is onbehandeld. Wanneer u uw meubel buiten in gebruik neemt zal de kleur van het teakhout langzaam veranderen in een mooi zilver-grijs. Wanneer u dit niet wilt kunt u deze behandelen met een teak protector. Wanneer u ervoor kiest om het teakhout mooi grijs te laten worden, raden wij u aan deze minimaal één keer per jaar schoon te maken met teak cleaner.

 

Extra’s 

 

- Wij hanteren een full service delivery. Dit houdt in dat wij uw nieuwe meubelen uitgepakt en volledig gemonteerd op de juiste plek in uw tuin zetten. Uiteraard kunt u de tafel ook ophalen op afspraak.

- Heeft u vragen over onze producten, of wilt u ons advies op het gebied van combinatie en grootte? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze, en kunnen u begeleiden bij het kiezen van de juiste maat.

 

Afmetingen
Lengte (cm): 50 cm
Breedte (cm): 50 cm
Hoogte (cm): 50 cm
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

De grootste collectie teak tuinmeubelen van Nederland

Een mooie teakhouten tuinkruk met een moderne en robuust design - Leverbaar binnen 7 dagen, uitgepakt en gemonteerd

Adres De Teakspecialist Amsterdamsestraatweg 7b 1411AW Naarden
Contact +31(0)35 6952934 info@teaktuinmeubelen.nl Whatsapp of SMS ons: 0687965984 Maandag t/m Zondag de hele dag geopend!
Click here to activate
Bekijk route