Wij hebben de grootste collectie teak tuinmeubelen van Nederland!
Garden Teak Teak tuinset: Robusta Tafel (300cm) | Figo stoelen
Garden Teak Teak tuinset: Robusta Tafel (300cm) | Figo stoelen

Teak tuinset: Robusta Tafel (300cm) | Figo stoelen

€5.341,00
Incl. btw
Op voorraad

De naam zegt het al, een robuuste tafel en robuuste stoelen. Een echte aanwinst voor mensen die een tafel van formaat zoeken. Zowel de stoelen als de tafel zijn gemaakt van gerecycled teakhout voor een karaktervolle look!

Merk: Garden Teak
Levertijd: Binnen 1 week in huis
Verzending: Gratis

Tuinset: Robusta tafel 300x100cm | Figo stoelen

 

Een grote robuuste tuinset die helemaal af is. Omdat deze tuintafels en tuinstoelen gemaakt zijn van gerecycled teakhout is elk meubelstuk uniek en zeer karaktervol. Aan deze tuinset kunt u royaal met acht mensen dineren, natafelen en borrelen en u en uw gasten zullen comfortabel zitten dankzijn de tuinkussens die worden meegeleverd bij deze mooie robuuste teak tuinstoelen.

 

Deze teakhouten tuinset bestaat uit:

 

Aantal Product Maat Materiaalsoort Individuele Prijs
1 X  Robusta tuintafel 300 x 100 cm Gerecycled teakhout €2949
8 X  Figo tuinstoel 54 x 60 x 84 cm Gerecycled teakhout €299

 

 

 

 

 

Producteigenschappen van deze tuinset

 

- Deze tuinmeubels zijn gemaakt van gerecycled teakhout.  Het hout is vrij van spinthout.

 

Hoe kunt u deze tuinset het beste behandelen?

 

Het teakhout is onbehandeld. Wanneer u uw tuinmeubel buiten in gebruik neemt zal de kleur van het teakhout langzaam veranderen in een mooi zilver-grijs. Wanneer u dit niet wilt kunt u deze behandelen met een teak protector. Wanneer u ervoor kiest om het teakhout mooi grijs te laten worden, raden wij u aan deze minimaal één keer per jaar schoon te maken met teak cleaner.

 

Extra’s 

 

- Wij hanteren een full service delivery. Dit houdt in dat wij uw nieuwe teak tuinmeubelen uitgepakt en volledig gemonteerd op de juiste plek in uw tuin zetten. Uiteraard kunt u de tuintafel ook ophalen op afspraak.

- Heeft u vragen over onze producten, of wilt u ons advies op het gebied van combinatie en grootte? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze, en kunnen u begeleiden bij het kiezen van de juiste maat.

 

 

Afmetingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

De grootste collectie teak tuinmeubelen van Nederland

Teak tuinset: Robusta tafel (300cm) en 8 Figo stoelen - Vervaardigd uit gerecycled teakhout - Levering binnen 7 dagen, uitgepakt en gemonteerd.

Adres De Teakspecialist Amsterdamsestraatweg 7b 1411AW Naarden
Contact +31(0)35 6952934 info@teaktuinmeubelen.nl Whatsapp of SMS ons: 0687965984 Maandag t/m Zondag de hele dag geopend!
Click here to activate
Bekijk route