Wij hebben de grootste collectie teak tuinmeubelen van Nederland!
Garden Teak Teak tuinset | Robusta tuintafel (300cm) | Royal verstelbare tuinstoel

Teak tuinset | Robusta tuintafel (300cm) | Royal verstelbare tuinstoel

€4.861,00
Incl. btw
Op voorraad

Een populaire combinatie, robuuste uitstraling en maximaal comfort, en terecht! Met deze mooie robuuste tuintafel van gerecycled teak en de verstelbare royal tuinstoel bent u helemaal klaar voor het mooie weer... voor een lange tijd!

Merk: Garden Teak
Levertijd: Binnen 1 week in huis
Aanwezig in onze showroom in Naarden:
Verzending: Gratis

Tuinset: Robusta Tafel 300x100cm | Royal verstelbare tuinstoel

 

Een indrukwekkende set! De grote Robusta tuintafel met de zeer comfortabele Royal verstelbare tuinstoelen maken het een waar genot om aan te zitten en uitgebreid te dineren. De teak tuintafel is vervaardigd uit gerecycled teak en de stoelen uit a-kwaliteit teak. Dit zorgt dat de meubels erg lang meegaan en u lekker kunt gaan genieten van uw tuin! 

 

Deze teak tuinset bestaat uit:

 

Aantal Product Maat Materiaalsoort Individuele Prijs
1 X  Robusta Tuintafel 300 x 100 cm Gerecycled Teak €2949
8 X Royal verstelbare tuinstoel   A-kwaliteit Plantage Teak €329

 

 

 

 

 

Producteigenschappen van deze tuinset

 

- Deze tuinmeubels zijn gemaakt van a-kwaliteit teakhout en gerecycled teakhout, volledig vervaardigd uit plantages die worden gecontroleerd door de lokale overheden. Het hout is vrij van spinthout.

 

Hoe kunt u deze tuinset het beste behandelen?

 

Het teakhout is onbehandeld. Wanneer u uw tuinmeubel buiten in gebruik neemt zal de kleur van het teakhout langzaam veranderen in een mooi zilver-grijs. Wanneer u dit niet wilt kunt u deze behandelen met een teak protector. Wanneer u ervoor kiest om het teakhout mooi grijs te laten worden, raden wij u aan deze minimaal één keer per jaar schoon te maken met teak cleaner.

 

Extra’s 

 

- Wij hanteren een full service delivery. Dit houdt in dat wij uw nieuwe teak tuinmeubelen uitgepakt en volledig gemonteerd op de juiste plek in uw tuin zetten. Uiteraard kunt u de tuintafel ook ophalen op afspraak.

- Heeft u vragen over onze producten, of wilt u ons advies op het gebied van combinatie en grootte? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze, en kunnen u begeleiden bij het kiezen van de juiste maat.

 

 

Afmetingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

De grootste collectie teak tuinmeubelen van Nederland

Een mooie combinatie van comfort en omvang. Leverbaar binnen 7 dagen uitgepakt en gemonteerd.

Adres De Teakspecialist Amsterdamsestraatweg 7b 1411AW Naarden
Contact +31(0)35 6952934 info@teaktuinmeubelen.nl Whatsapp of SMS ons: 0687965984 Maandag t/m Zondag de hele dag geopend!
Click here to activate
Bekijk route