Teak dining tuinstoelen

Teak dining tuinstoelen

Op deze pagina vindt u een grote range comfortabele dining tuinstoelen die u aan tafel kunt gebruiken onder het genot van een drankje of maaltijd.

Lees meer
Wij hebben de grootste collectie teak tuinmeubelen van Nederland!
Type
Soorten
Merken
Min: €0
Max: €350
Klapstoel Viking

€89,00

€109,00
Stapelstoel Edy

€219,00

€289,00
Stapelstoel James

€249,00

€379,00
Tuinstoel Comfort

€329,00

€399,00

Teak Dining Tuinstoelen - Comfortabel genieten van uw maaltijd of drankje

 

Hier vindt u al onze tuinstoelen die u kunt gebruiken aan een tuintafel. Ze zijn dusdanig ontworpen dat u heerlijk comfortabel zit en dus lang kunt natafelen. Onze teak diningstoelen zijn gemaakt van alleen de hoogste kwaliteit teakhout. Ze bevatten geen spinthout en komen van plantages die worden gecontroleerd door de lokale overheden.

 

Dining Tuinstoelen in verschillende maten en vormen  

 

Omdat we allemaal verschillend zijn gebouwd vinden wij het belangrijk een grote collectie aan verschillende tuinstoelen voor aan de tuintafel te kunnen aanbieden. Zo kunt u bij ons een tuinstoel kopen die een rechte, holle, lange of korte rug hebben en ditzelfde geldt voor de zitting.

 

Tuinkussens voor teak diningstoelen 

 

Onze doelstelling is dat alle houten tuinstoelen comfortabel moeten zijn zonder een tuinstoel kussen. Dat neemt natuurlijk niet weg dat een tuinkussen een comfortabele toevoeging is aan een tuinstoel. Niet alleen krijgt u hier door meer comfort, maar het zorgt ook voor kleur in de tuin. Kijk hier voor ons ruime aanbod .

 

Kwaliteit en onderhoud van tuinstoelen

 

Teakhouten stoelen zijn zeer gemakkelijk te onderhouden. Al ons teakhout wordt gewonnen uit teak plantages en is van a-kwaliteit. Dit houdt in dat de houten tuinstoelen een maximaal lange levensduur hebben. Het teakhout wordt langzaam grijs zonder behandeling, maar u kunt ook de kleur behouden door middel van het aanbrengen van een teak protector