Stapelbare teakhouten tuinstoel

Stapelbare teakhouten tuinstoel

Wanneer u ruimte wilt besparen is een teak stapelstoel een ideale oplossing. U stapelt ze eenvoudig op elkaar en kunt ze makkelijk wegzetten.

Lees meer
Wij hebben de grootste collectie teak tuinmeubelen van Nederland!
Soorten
Merken
Min: €0
Max: €300
Stapelstoel James

€249,00

€379,00
Stapelstoel Edy

€219,00

€289,00

 

Teak stapelstoel - Comfort en ruimtebesparing

 

Teak stapelstoelen zijn gemakkelijk op elkaar te stapelen en besparen daarmee een hoop ruimte. Wanneer u bijvoorbeeld in de winter wat ruimte op het terras wilt creëren kunt u ze makkelijk onder de carport of in de schuur zetten. U bespaart hiermee niet alleen ruimte maar ook extra schoonmaak werk wanneer u ze in het voorjaar weer in gebruikt wilt nemen. Wanneer een tuinstoel stapelbaar is levert dit dus groot gemak op!

 

Ruime keuze direct uit voorraad leverbaar

 

Wij hebben een groot assortiment stapelstoelen voor u om uit te kiezen. Dit vinden wij ook belangrijk omdat elke stapelstoel weer andere kenmerken heeft, net zoals iedereen andere wensen heeft. Zo kunt u de ideale houten stapelstoel vinden die geschikt is voor uw tuin, lichaam en smaak! Houd ook onze website in de gaten voor een aanbieding tuinstoelen die wij regelmatig hebben.

 

Ons product en de bijbehorende service

 

Al onze teak stapelstoelen zijn gemaakt van a-kwaliteit teakhout gewonnen uit plantages die gecontroleerd zijn door de lokale overheden. Daarmee zijn onze teakhouten stapelstoelen duurzaam verkregen. Ze worden gemonteerd d.m.v. teakhouten deuvels en hoogwaardige kwaliteit houtlijm. Zo kunt u een stapelstoel kopen die een lange levensduur heeft. 

Wanneer u een bij ons een stapelstoel koopt kunt u onze volledige service verwachten!  Dit houdt in:

- 2 jaar garantie op al onze producten

- Full service delivery (alle meubelen bij u geleverd op de juiste plek in de tuin)

- Service met een glimlach!