Teak verstelbare tuinstoel

Teak verstelbare tuinstoel

Bij ons bent u aan het juiste adres voor verstelbare tuinstoelen. Volledig vervaardigd uit a-kwaliteit teakhout voor een lang leven!

Lees meer
Wij hebben de grootste collectie teak tuinmeubelen van Nederland!
Soorten
Merken
Min: €0
Max: €350

Verstelbare teak tuinstoel - Heerlijk achterover in de zon

 

De verstelbare teak tuinstoel is helemaal hip! De verstelbare tuinstoel zit ontzettend lekker en wordt veel gebruikt aan een tuintafel, maar natuurlijk ook als losse stoel om lekker te relaxen. Natafelen is ook geen enkel probleem met deze teakhouten tuinstoelen, want nadat u klaar bent eten schuift u de stoel naar achteren en verstelt u de stoel in de juiste relax positie.

 

Standen tuinstoel en design

 

U kunt de stoel in verschillende standen achterover stellen, maar dat is niet het enige wat deze stoelen zo comfortabel maakt. De stoelen zijn namelijk zo ontworpen dat ze de juiste lende support verlenen en comfortabel aanvoelen aan de rug. 

 

Service en kwaliteit

 

Een verstelbare tuinstoel kopen bij de Teakspecialist betekent garantie en service! De houten tuinstoelen zijn gemaakt van a-kwaliteit teakhout dat wordt gewonnen uit teak plantages die worden gecontroleerd door de lokale overheden. U koopt daarmee een duurzaam product want voor elke gekapte boom wordt een nieuwe geplant. Wij geven u twee jaar garantie op de verstelbare tuinstoelen en hanteren een full service delivery. Dit houdt in dat wij de aangekochte stoel voor u uitgepakt en gemonteerd op de juiste plek in de tuin bezorgen.