Wij hebben de grootste collectie teak tuinmeubelen van Nederland!
Garden Teak Teak tuintafel York Royal 90 cm

Teak tuintafel York Royal 90 cm

€499,00 €399,00

Incl. btw
Niet op voorraad

Deze tafel is ontzettend handig voor op een balkon of in een kleinere ruimte. De tafel is inklapbaar, en kan op zichzelf staan. Door het dikke blad en de dikke poten heeft de tafel een royale uitstraling. Verkrijgbaar in 80 & 90 dm.

Bekijk alle varianten
Merk: Garden Teak
Levertijd: Leverbaar +/- 7 tot 10 werkdagen
Aanwezig in onze showroom in Naarden:
Verzending: Gratis

Teak Tuintafel York 90 cm - Royale bescheidenheid 

 

De York tuintafel is een mooie tafel voor kleinere settings. Vanwege zijn formaat en handzaamheid is hij ideaal voor kleinere terrassen, balkons en op de boot. De tafel is inklapbaar en kan worden opgezet d.m.v messing pennen die niet roesten en het hout dus ook niet zullen aantasten. Door het dikkere blad heeft deze tafel een mooie robuuste uitstraling.

 

Producteigenschappen van de teak tuintafel

 

- Deze ronde tuintafel is inklapbaar.

- De tafel is makkelijk te verplaatsen, ideaal wanneer u meer gasten verwacht of minder ruimte heeft.

- Deze tafel is gemaakt van a-kwaliteit teakhout, volledig vervaardigd uit plantages die worden gecontroleerd door de lokale overheden. Het hout is vrij van spinthout.

 

Behandeling van uw teak tuinmeubel

 

Het teakhout is onbehandeld. Wanneer u uw meubel buiten in gebruik neemt zal de kleur van het teakhout langzaam veranderen in een mooi zilver-grijs. Wanneer u dit niet wilt kunt u deze behandelen met een teak protector. Wanneer u ervoor kiest om het teakhout mooi grijs te laten worden, raden wij u aan deze minimaal één keer per jaar schoon te maken met teak cleaner.

 

Onze service 

 

- Wij hanteren een full service delivery. Dit houdt in dat wij uw nieuwe meubelen uitgepakt en volledig gemonteerd op de juiste plek in uw tuin zetten. Uiteraard kunt u de tafel ook ophalen op afspraak.

 

Afmetingen
Lengte (cm): 90 cm
Breedte (cm): 90 cm
Maximale hoogte armleuning (cm): 72 cm
Blad dikte (cm): 3,5 cm
Hoogte (cm): 76,5 cm
Poot dikte (cm): 3,5 x 5 cm
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

De grootste collectie teak tuinmeubelen van Nederland

Teak tuintafel York Royal - Een mooie royale tafel voor de kleinere setting - A-kwaliteit - Wij leveren binnen 7 dagen af in uw tuin, uitgepakt en gemonteerd

Adres De Teakspecialist Amsterdamsestraatweg 7b 1411AW Naarden
Contact +31(0)35 6952934 info@teaktuinmeubelen.nl Whatsapp of SMS ons: 0687965984 Maandag t/m Zondag de hele dag geopend!
Click here to activate
Bekijk route