Tuintafels

Tuintafels

Teakhouten tuintafels voor elke tuin en smaak!

Lees meer
Wij hebben de grootste collectie teak tuinmeubelen van Nederland!
Vorm & Maat
Type
Merken
Min: €0
Max: €4000
Tuintafel Robusta 220 cm

€1.197,00

€2.349,00
Tuintafel Robusta 240 cm

€1.299,00

€2.699,00
Boomstamtafel 300 cm

€1.429,00

€1.799,00
Boomstamtafel 350 cm

€1.597,00

€1.999,00

Teak tuintafels - Eten, borrelen en natafelen aan een teakhouten kwaliteitstafel. 

 

Een teakhouten tuintafel is veel meer dan alleen praktisch. Het is vaak prominent aanwezig in de tuin en is één van de eerste dingen waar het oog op valt. Daarom zijn er nogal wat dingen waar u op kunt letten bij het aanschaffen van een teakhouten tuintafel. Wij helpen u daar graag bij. We hebben een grote selectie aan houten tuintafels. Of u nu kiest voor tafel gemaakt van nieuw teak (a-kwaliteit plantage teakhout) of gerecycled teakhout, een grote of kleine u kunt er zeker van zijn dat de tafel een lange levensduur heeft.  

 

Teak tuintafels van alle formaten en vormen

 

U kunt bij ons terecht voor uw favoriete vorm, stijl en formaat. Of u nu voor een robuuste tafel wilt gaan of een mooie slanke en sierlijke u kunt bij ons terecht! Hieronder lichten we er een aantal uit:

 

Robuuste teakhouten tuintafels

Dit zijn zeer populaire tuintafels waar veel hout in verwerkt is. Dit geeft de tafels een grote en stevige uitstraling. Ook het design is helemaal afgestemd op deze look. Bij sommige tuintafels hebben we gerecycled teakhout gebruikt. Dat geeft de tafels nog meer uitstraling en karakter. Bij deze tafels hebben wij ook een keur aan tuinstoelen en tuinbanken die eveneens verkrijgbaar zijn in een robuuste stijl. 

 

Uitschuifbare teak tuintafels

Dit zijn zeer handige ruimtebesparende tuintafels. U kunt de tafelbladen uitschuiven wanneer u visite krijgt of de tafel wilt gebruiken, en de andere tijd kunt u de tafel ingeschoven laten zodat u meer ruimte heeft en de tafel niet het hele terras beslaat. Het uitschuiven van de teakhouten tafels geschiedt d.m.v een middenstuk wat inklapbaar is zodat u de tafelbladen naar elkaar kunt toeschuiven. 

 

Inklapbare teak tuintafels

Dit zijn handige inklapbare tuintafels die vaak worden gebruikt in kleinere tuinen of op een balkon. Ze zijn niet zo groot, en eenvoudig in te klappen zodat u plaats heeft voor andere dingen op het moment dat u de tafel niet gebruikt. De beweegbare delen van deze inklapbare teak tuintafels zijn gemaakt van messing. Dit roest niet en zal het hout derhalve ook niet aantasten.

 

Bijzet teak tuintafel

Onze teak bijzettafels zijn er in diverse designs, en allemaal van de hoogste kwaliteit teakhout. Erg mooi in de tuin om iets decoratiefs op te zetten, of natuurlijk naast uw stoel om uw drankje en schaaltje nootjes op te zetten.

 

 

Montage en levering van uw nieuwe teakhouten tuintafel - Onze service

Wij hanteren een full service delivery. Dat betekent dat u van ons mag verwachten dat we de door aangekochte teak tuinmeubelen voor u uitgepakt en gemonteerd bij u in de tuin zetten op de juiste plek. Bij de montage maken wij gebruik van teakhouten deuvels en hoogwaardige kwaliteit houtlijm. Zo kunt u ervan uitgaan dat over de jaren alles goed blijft zitten, stabiel en stevig is.

 

Heeft u vragen, of wilt u advies?

 

Als u weet wat u wilt kunt u bij ons direct online bestellen, waarna wij de meeste items op voorraad kunnen leveren binnen 7 dagen. Wilt u meer weten over onze teak tuinmeubelen of heeft wilt u ons advies over welke product het beste in uw situatie past, neem dan contact met ons!

 

Onze kwaliteit en prijs

 

Wij onderscheiden ons met een eerlijk verhaal en de beste prijs voor de beste kwaliteit. Niet al het teakhout is hetzelfde en kan daarom dus ook niet worden verkocht voor dezelfde prijs. U wilt echter niet na een paar jaar opnieuw tuinmeubelen aanschaffen en daarom zorgen wij dat al onze teak tuinmeubelen van de allerbeste kwaliteit zijn. Dat betekent dat ons hout gecertificeerd plantage hout is, alleen a-kwaliteit is en geen spinthout (jong hout) bevat. Daarvoor vindt u bij ons alleen de beste prijs!