Tuinkussens

Tuinkussens

Om echt te genieten van uw tuinmeubelen is een tuinkussen onmisbaar. Bij ons vindt u de meest hippe, klassieke en zomerse designs!

Lees meer
Wij hebben de gootste collectie teak tuinmeubelen van Nederland!

Tuinkussens zijn niet alleen een comfortabele verzachting wanneer u zit of ligt op een tuinmeubel, maar ook een fantastisch accessoire! Bij ons kunt u terecht voor hippe en moderne tuinkussens met flitsende kleuren en patronen of mooie klassieke tuinkussens met zachte en rustige effen kleuren.

 

De Teakspecialist - Dealer van de grootste tuinkussen merken 

 

Bij ons kunt u terecht voor tuinkussens van de grootste tuinkussen merken. Wij zijn officiele dealer van Hartman, Madison en Garden Teak. Ook kunnen we u voorzien van een mooi maatkussen van Sunbrella of Sunproof. Wij houden een grote voorraad tuinmeubelkussens, en mocht het niet op voorraad zijn kunnen we zeer snel leveren!

 

U kunt bij ons terecht voor tuinkussens geschikt voor de volgende tuinmeubelen

 

- Deckchairkussens voor alle verschillende deckchairs

- Tuinbankkussen in diverse maten

- Ligbedkussen voor onze sunlounges

- Tuinstoelkussens voor al onze tuinstoelen zoals zitkussens en hogerug kussens

- Loungekussens en maatkussens

 

Waar moet ik op letten bij de aankoop van een tuinkussen?

 

Wanneer u een tuinkussen aanschaft wilt u ze wel buiten kunnen gebruiken. Daarom zijn onze tuinmeubelkussens echt buitenkussens.

Dit houdt in dat de stoffen uv-proof zijn en dus niet snel zullen verkleuren. Dit kunt u terugzien in de hoge kleurechtheid. Daarnaast zijn de tuinkussens vuil en waterafstotend. De voeringen zijn sneldrogend zodat vocht geen kans krijgt om te schimmelen of rotten. 

Bij ons kunt u tuinkussens vinden die gemaakt zijn van Olefin, Dralon, Sunproof en Sunbrella. Op de productpagina's kunt u terugvinden waar de verschillende kussens van zijn gemaalt.

 

Wanneer u het juiste kussen niet kunt vinden in onze collectie is dat ook geen enkel probleem. Wij kunnen ook maatkussens maken in elke kleur en stof die u wilt. Voor meer informatie daarover kunt u ook op deze pagina kijken.

 

Hoe onderhoud ik een tuinkussen?

 

Het onderhouden van een tuinkussen is niet veel werk. De meeste tuinkussens hebben een afneembare rits die u kunt handwassen. U kunt na het wassen de stof gewoon aan de lijn drogen, waarna u het zonder strijken weer kunt gebruiken. Kleine vlekken of vuil zijn door de vochtwerende stoffen eenvoudig te verwijderen door het op te deppen met lauw water. 

 

De grootste collectie teak tuinmeubelen van Nederland

Heerljik comfortabele tuinkussens in alle vormen, maten en kleuren! - Keuze uit de grootste tuinkussen merken - Levering binnen 3 dagen.

Adres De Teakspecialist Amsterdamsestraatweg 7b 1411 AW Naarden Naarden
Contact +31(0)35 6952934 info@teaktuinmeubelen.nl Whatsapp of SMS ons: 0687965984 Dinsdag t/m Zaterdag de hele dag geopend!
Click here to activate
Bekijk route