Ligbedkussen

Heerlijk comfortabel zonnen en genieten van uw tuin met een ligbed kussen uit ons grote assortiment. Verkrijgbaar in allerlei kleuren en designs.

Lees meer
Wij hebben de grootste collectie teak tuinmeubelen van Nederland!
Type Kussen
Kleur
Merken
Min: €0
Max: €150

Ligbed kussens met de mooiste kleuren en designs  

Een sunlounger of ligbed is niet af zonder een mooi kussen. Bij ons vindt u een groot assortiment ligbed kussens met de afmeting van 195x63cm. Wij leveren de sunlounger/ligbed kussens in Dralon, Olefin en Sunbrella stoffen van verschillende tuinkussen merken. 

Een handig detail aan het ligbed kussen is, dat u het kunt vastmaken d.m.v een gesp sluiting aan de rugzijde. Zo blijft het kussen goed liggen. 
Wij kunnen ook een mooi maatkussen maken voor u in Sunbrella en Sunproof. Op deze pagina kunt u daar meer over lezen.

Kussens voor een ligbed van de hoogste kwaliteit

Behalve de kleur en materiaal van uw ligbed kussen, is ook de kwaliteit van de vulling zeer belangrijk. De vulling bestaat uit een mix van polyester en dracon. Deze mix zorgt ervoor dat uw kussens mooi in model blijven terwijl u toch comfortabel zit.


Onderhoud van de ligbed kussens

 

Een ligbed kussen heeeft weinig schoonmaak en onderhoud nodig. De stoffen zijn vuil en waterafstotend waardoor u het meest vuil met een doek en lauw water eraf kunt krijgen. Indien er hardnekkige vlekken zijn kunt u de hoezen handwassen. Wij raden u wel aan de kussens op te bergen wanneer u ze niet gebruikt zodat ze mooi blijven en u ze niet hoeft schoon te maken.