Tuinstoelkussens

Tuinstoelkussens

Met deze uitgebreide collectie tuinstoelkussens zit u er heerlijk comfortabel bij! Van flitsende zomerse kleuren tot mooie klassieke designs. Hier kunt u ze allemaal vinden!

Lees meer
Wij hebben de grootste collectie teak tuinmeubelen van Nederland!
Type Kussen
Kleur
Merken
Min: €0
Max: €60

Comfortabele tuinstoel kussens voor elke tuinstoel en smaak!

 

Op deze pagina kunt u heerlijk comfortabele tuinkussens vinden voor elke tuinstoel en voor elke smaak. Bent u zoek naar een tuinstoelkussen van een specifiek merk dat kunt u ook bij ons terecht. Wij verkopen tuinstoelkussens van Hartman, Madison en Garden Teak.  

U kunt bij ons terecht voor de meest voorkomende maten tuinstoelen zoals hoge rug kussens, lage rug kussens en zitkussens maar indien u niet de juiste maat kunt vinden kunnen wij ook een mooi maatkussen voor u maken. 

 

Bij ons vindt u alleen de hoogste kwaliteit kussens voor tuinstoelen

 

Omdat u lang wilt genieten van uw kussens bieden wij alleen de hoogste kwaliteit kussens aan. De kussens zijn gemaakt van Olefin, Dralon of Katoen/ Polyester. Deze stoffen zijn bestand tegen zonlicht en water. Voor de langste levensduur raden wij u wel aan de tuinstoelkussens op te bergen in bijvoorbeeld een kussen kist op het moment dat u ze niet gebruikt.