Wij hebben de grootste collectie teak tuinmeubelen van Nederland!
Garden Teak Tuintafel Collin 120 x 80 cm
Garden Teak Tuintafel Collin 120 x 80 cm

Tuintafel Collin 120 x 80 cm

€449,00 €349,00

Incl. btw
Op voorraad

De Collin 120 x 80 cm is een mooie strakke tafel die wat smaller is. Dit is ideaal voor terrassen die niet de breedte hebben, maar wel iets langer mogen zijn. Wist u dat wij alle meubels bij u uitgepakt en gemonteerd kunnen afleveren? Wel zo fijn!

Bekijk alle varianten
Merk: Garden Teak
Levertijd: Binnen 1 week in huis
Aanwezig in onze showroom in Naarden:
Verzending: Gratis

Teak Tuintafel Collin 120 x 80 cm - Perfect voor een smaller terras

 

Deze tafel kenmerkt zich door een strak en modern design. De tafel is groot genoeg om met 4 tot 6 stoelen aan te zitten. Wij raden u dan aan om een kleinere stoel te gebruiken zoals de Viking stoel. Voor het monteren van de tafel gebruiken wij uitsluitend gegalvaniseerde bouten en moeren en voor extra stevigheid verlijmen we de poten met hoogwaardige, waterbestendige houtlijm.

 

Producteigenschappen van de teak tuintafel

 

- Deze tafel is gemaakt van a-kwaliteit teakhout, volledig vervaardigd uit plantages die worden gecontroleerd door de lokale overheden. Het hout is vrij van spinthout

- De tafel is gemonteerd met uiterste zorg. Teak is een kwaliteitsproduct die ook de beste afwerking verdient.

 

Behandeling en onderhoud van teakhout

 

Het teakhout is onbehandeld. Wanneer u uw meubel buiten in gebruik neemt zal de kleur van het teakhout langzaam veranderen in een mooi zilver-grijs. Wanneer u dit niet wilt kunt u deze behandelen met een teak protector. Wanneer u ervoor kiest om het teakhout mooi grijs te laten worden, raden wij u aan deze minimaal één keer per jaar schoon te maken met teak cleaner.

 

Onze service 

 

- Wij hanteren een full service delivery. Dit houdt in dat wij uw nieuwe meubelen uitgepakt en volledig gemonteerd op de juiste plek in uw tuin zetten. Uiteraard kunt u de tafel ook ophalen op afspraak.

- Heeft u vragen over onze producten, of wilt u ons advies op het gebied van combinatie en grootte? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze, en kunnen u begeleiden bij het kiezen van de juiste maat.

 

Afmetingen
Lengte (cm): 120 cm
Breedte (cm): 80 cm
Maximale hoogte armleuning (cm): 66 cm
Blad dikte (cm): 3 cm
Hoogte (cm): 76 cm
Poot dikte (cm): 6 x 6 cm
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

De grootste collectie teak tuinmeubelen van Nederland

Teak tuintafel Collin 120 x 80 - De perfecte tafel voor een smaller terras - Gemaakt van a-kwaliteit plantage teakhout - Wij leveren uitgepakt en gemonteerd af

Adres De Teakspecialist Amsterdamsestraatweg 7b 1411AW Naarden
Contact +31(0)35 6952934 info@teaktuinmeubelen.nl Whatsapp of SMS ons: 0687965984 Maandag t/m Zondag de hele dag geopend!
Click here to activate
Bekijk route