Wij hebben de grootste collectie teak tuinmeubelen van Nederland!
Garden Teak Tuintafel Collin 90 cm
Garden Teak Tuintafel Collin 90 cm Garden Teak Tuintafel Collin 90 cm Garden Teak Tuintafel Collin 90 cm

Tuintafel Collin 90 cm

€449,00 €349,00

Incl. btw
Niet op voorraad

De Collin tafel 90 x 90 is een royale maar kleine tafel die perfect is voor een kleinere setting. De tafel kan ook worden geleverd in 70 & 80 cm vierkant. Makkelijk voor een kleiner terras of als bistro/ restaurant tafel.

Bekijk alle varianten
Merk: Garden Teak
Levertijd: Leverbaar +/- 7 tot 10 werkdagen
Aanwezig in onze showroom in Naarden:
Verzending: Gratis

Teak Tuintafel Collin 90 x 90 cm - Royaal voor de kleine setting

 

De grootste van de kleinste. De Collin 90 x 90 is een populaire tafel voor restaurants en bistro's. Ideaal voor de kleinere terrassen, maar groot genoeg voor een diner voor 2, of wanneer u de buren wilt uitnodigen voor een kop koffie. Wij kunnen deze tafel uitgepakt, gemonteerd bij u op de juiste plek zetten. Dit hoort standaard bij onze aflever service.

 

Producteigenschappen van de teak tuintafel

 

- De tafel is makkelijk te verplaatsen, ideaal wanneer u meer gasten verwacht of minder ruimte heeft.

- Deze tafel is gemaakt van a-kwaliteit teakhout, volledig vervaardigd uit plantages die worden gecontroleerd door de lokale overheden. Het hout is vrij van spinthout.

- De tafel is gemonteerd met uiterste zorg. Teak is een kwaliteitsproduct die ook de beste afwerking verdient.

 

Behandeling van het teakhout

 

Het teakhout is onbehandeld. Wanneer u uw meubel buiten in gebruik neemt zal de kleur van het teakhout langzaam veranderen in een mooi zilver-grijs. Wanneer u dit niet wilt kunt u deze behandelen met een teak protector. Wanneer u ervoor kiest om het teakhout mooi grijs te laten worden, raden wij u aan deze minimaal één keer per jaar schoon te maken met teak cleaner.

 

Onze service 

 

- Wij hanteren een full service delivery. Dit houdt in dat wij uw nieuwe meubelen uitgepakt en volledig gemonteerd op de juiste plek in uw tuin zetten. Uiteraard kunt u de tafel ook ophalen op afspraak.

- Heeft u vragen over onze producten, of wilt u ons advies op het gebied van combinatie en grootte? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze, en kunnen u begeleiden bij het kiezen van de juiste maat.

 

Afmetingen
Lengte (cm): 90 cm
Breedte (cm): 90 cm
Maximale hoogte armleuning (cm): 65,5 cm
Blad dikte (cm): 2,5 cm
Hoogte (cm): 76 cm
Poot dikte (cm): 6 x 6 cm
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

De grootste collectie teak tuinmeubelen van Nederland

Teak tuintafel Collin 90 x 90 - Voor de kleinere ruimtes of bistro/ restaurant tafel - Gemaakt van a-kwaliteit teakhout - Aflevering binnen 7 dagen!

Adres De Teakspecialist Amsterdamsestraatweg 7b 1411AW Naarden
Contact +31(0)35 6952934 info@teaktuinmeubelen.nl Whatsapp of SMS ons: 0687965984 Maandag t/m Zondag de hele dag geopend!
Click here to activate
Bekijk route