Wij hebben de grootste collectie teak tuinmeubelen van Nederland!
Garden Teak Tuintafel Kentucky 80 cm vierkant
Garden Teak Tuintafel Kentucky 80 cm vierkant Garden Teak Tuintafel Kentucky 80 cm vierkant Garden Teak Tuintafel Kentucky 80 cm vierkant

Tuintafel Kentucky 80 cm vierkant

€555,00 €349,00

Incl. btw
Op voorraad

De Kentucky 80 vierkant is makkelijk op te klappen

Merk: Garden Teak
Levertijd: Binnen 1 week in huis
Verzending: Gratis

Teak Tuintafel Kentucky 80 cm vierkant - Op- en uitklappen met groot gemak

 

De Kentucky vierkant is ontzettend gemakkelijk als bistro tafel, op het balkon of zelfs op de boot. Hij is gemakkelijk te verplaatsen en met 1 beweging op te klappen. De tafel is gemaakt van a-kwaliteit teak en wij hebben messing gebruikt voor de bewegende delen. Dit roest niet en zal het hout ook niet aantasten. U kunt hierdoor de tafel gerust het hele jaar door buiten laten staan.

 

Producteigenschappen van de teak tuintafel

 

- Deze ronde tuintafel is inklapbaar.

- De tafel is makkelijk te verplaatsen, ideaal wanneer u meer gasten verwacht of minder ruimte heeft.

- Deze tafel is gemaakt van a-kwaliteit teakhout, volledig vervaardigd uit plantages die worden gecontroleerd door de lokale overheden. Het hout is vrij van spinthout. Voor de bewegende delen hebben wij messing gebruikt wat niet roest.

 

Behandeling van het teakhout

 

Het teakhout is onbehandeld. Wanneer u uw meubel buiten in gebruik neemt zal de kleur van het teakhout langzaam veranderen in een mooi zilver-grijs. Wanneer u dit niet wilt kunt u deze behandelen met een teak protector. Wanneer u ervoor kiest om het teakhout mooi grijs te laten worden, raden wij u aan deze minimaal één keer per jaar schoon te maken met teak cleaner.

 

Extra’s 

 

- Wij hanteren een full service delivery. Dit houdt in dat wij uw nieuwe meubelen uitgepakt en volledig gemonteerd op de juiste plek in uw tuin zetten. Uiteraard kunt u de tafel ook ophalen op afspraak.

 

Afmetingen
Lengte (cm): 80 cm
Breedte (cm): 80 cm
Maximale hoogte armleuning (cm): 71,5 cm
Blad dikte (cm): 3 cm
Hoogte (cm): 74,5 cm
Poot dikte (cm): 3 x 4,5 cm
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

De grootste collectie teak tuinmeubelen van Nederland

Kentucky Teak Tuintafel rond - Gemakkelijk op te klappen - Handig als bistro tafel, voor een klein terras of op de boot - Leverbaar binnen 7 dagen.

Adres De Teakspecialist Amsterdamsestraatweg 7b 1411AW Naarden
Contact +31(0)35 6952934 info@teaktuinmeubelen.nl Whatsapp of SMS ons: 0687965984 Maandag t/m Zondag de hele dag geopend!
Click here to activate
Bekijk route