Wij hebben de grootste collectie teak tuinmeubelen van Nederland!
Garden Teak Tuintafel Robusta 240 cm
Garden Teak Tuintafel Robusta 240 cm Garden Teak Tuintafel Robusta 240 cm Garden Teak Tuintafel Robusta 240 cm Garden Teak Tuintafel Robusta 240 cm Garden Teak Tuintafel Robusta 240 cm Garden Teak Tuintafel Robusta 240 cm Garden Teak Tuintafel Robusta 240 cm Garden Teak Tuintafel Robusta 240 cm Garden Teak Tuintafel Robusta 240 cm Garden Teak Tuintafel Robusta 240 cm

Tuintafel Robusta 240 cm

€2.699,00 €1.299,00

Incl. btw
Op voorraad

De Robusta tafel heeft een stoere , robuuste uitstraling. Hij is gemaakt van a-kwaliteit gerecycled teakhout wat de tafel nog meer karakter geeft. De tafels zijn groot en zwaar maar geen zorg, wij zetten hem graag gemonteerd bij u op de juiste plek!

Bekijk alle varianten
Merk: Garden Teak
Levertijd: Binnen 1 week in huis
Verzending: Gratis

Teak Tuintafel Robusta 240 x 100 cm - Grootse klasse

 

TIJDELIJK MEER DAN 50% KORTING 

 

De Robusta tafel is een grote, stevige en sterke tafel gemaakt van gerecycled teakhout. Dit geeft de tafel een echt stoer karakter. De tafel is zwaar en stevig, maar geen nood, wij hanteren een full service delivery. Dit houdt in dat wij de tafel voor u monteren en direct op de juiste plek in de tuin kunnen zetten. Wij hebben een groot aantal robuuste eetstoelen die erg goed bij deze tafel passen. Onderaan de pagina doen wij u een aantal suggesties.  

 

Producteigenschappen van de teak tuintafel

 

- Deze ronde tuintafel is inklapbaar.

- De tafel is makkelijk te verplaatsen, ideaal wanneer u meer gasten verwacht of minder ruimte heeft.

- Deze tafel is gemaakt van a-kwaliteit teakhout, volledig vervaardigd uit plantages die worden gecontroleerd door de lokale overheden. Het hout is vrij van spinthout.

 

Behandeling van het teakhout

 

Het teakhout is onbehandeld. Wanneer u uw meubel buiten in gebruik neemt zal de kleur van het teakhout langzaam veranderen in een mooi zilver-grijs. Wanneer u dit niet wilt kunt u deze behandelen met een teak protector. Wanneer u ervoor kiest om het teakhout mooi grijs te laten worden, raden wij u aan deze minimaal één keer per jaar schoon te maken met teak cleaner.

 

Extra’s 

 

- Wij hanteren een full service delivery. Dit houdt in dat wij uw nieuwe meubelen uitgepakt en volledig gemonteerd op de juiste plek in uw tuin zetten. Uiteraard kunt u de tafel ook ophalen op afspraak.

- Heeft u vragen over onze producten, of wilt u ons advies op het gebied van combinatie en grootte? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze, en kunnen u begeleiden bij het kiezen van de juiste maat.

 

Afmetingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

De grootste collectie teak tuinmeubelen van Nederland

Teak tuintafel Robusta - Een stoere tafel gemaakt van gerecycled teakhout voor extra karakter - Levering binnen 7 dagen, gemonteerd en op de juiste plek gezet

Adres De Teakspecialist Amsterdamsestraatweg 7b 1411AW Naarden
Contact +31(0)35 6952934 info@teaktuinmeubelen.nl Whatsapp of SMS ons: 0687965984 Maandag t/m Zondag de hele dag geopend!
Click here to activate
Bekijk route